Beste immigrant

Vertaling “A Word to the criminal Migrant” – Pat Condell

 23 nov. 2016

– We’ve had enough. The tide is turning –


Deze video is voor al jullie Derde Wereldcriminelen die Europa illegaal binnenstromen door te doen alsof jullie vluchtelingen zijn. Jullie kunnen het zien op de smartphones die jullie blijkbaar allemaal bij jullie hebben.  Ik wil jullie laten weten dat iedereen weet heeft dat jullie vooral mannen zijn die in staat zijn te vechten. Duizenden van jullie doen zich voor als kinderen omdat jullie geen grammetje eer, waarde of schaamte hebben. We weten dat jullie niet werkelijk vluchtelingen zijn, maar illegale indringers, opportunisten en roofdieren, en dat jullie ranzige gedrag dingen veel erger maakt voor de échte vluchtelingen die hier lang niet meer zo welkom zijn dankzij jullie.

We weten ook dat het Amerikaanse volk onlangs een ramp heeft voorkomen toen ze zo verstandig waren om een president te verkiezen die barbaren zoals jullie  buiten hun eigen landen houdt. Hoewel, eenmaal gezegd, jullie zullen geen problemen door ons krijgen hier in Europa. Wij zijn multicultureel, snap je? We zijn bang om te luid te ademen voor het geval dat het ons racisten maakt. Zodat jullie hier kunnen komen en op onze normen en waarden kunnen schijten en ons uitlachen, en we zullen geen woord zeggen. We zijn zo zelfbewust progressief dat we gekozen hebben om te doen alsof  alle culturen gelijkwaardig zijn, zelf ouderwetse, onbeschaafde culturen zoals die van jullie die niet eens verdienen om de planeet met onze cultuur te delen. We schamen ons voor onze cultuur simpelweg omdat het zo beschamend superieur is en we vinden dat het een tandje lager moet om wille van ‘gelijkheid. We hopen dat jullie primitieve wildemannen ons zullen helpen om dat te doen door de lelijkste aspecten van jullie lelijke cultuur mee te brengen en door ons omlaag naar jullie niveau te trekken.Ach, het is niet alsof we daar nooit geweest zijn…ongeveer duizend jaar geleden. Bijvoorbeeld, als je hier in Europa arriveert en je getrouwd bent met een kind, dan zijn Denemarken en Duitsland daar helemaal oké mee. Er zijn nu meer dan duizend Moslimmannen in Duitsland die getrouwd zijn met kinderen. Is dat niet progressief? En onlangs heeft een rechtbank in Denemarken besloten dat Moslimimmigranten die getrouwd zijn met kinderen moeten worden toegestaan bij elkaar te blijven, voor het geval dat, je raadt het al, hun mensenrechten worden geschonden, een term die zo vaak is gebruikt voor criminele gelukzoekers zoals jullie dat deze nu helemaal waardeloos is. Waardeloos voor ons dus, maar niet voor jullie want wanneer jullie de misdaden plegen die we allemaal weten dat jullie ze gaan plegen, zal jullie ‘bevrijd-van-uitzettingskaart’ de kreet ‘Mensenrechten’  luiden.

Niet alleen dat maar ook als je een vrouw seksueel misbruikt of verkracht (waarvan we nogmaals weten dat jullie het gaan doen) zullen onze progressieve politici hun uiterste best doen om het hun fout te maken, zoals de vrouwelijke burgemeester van Keulen probeerde te doen na de beruchte massa-verkrachtingen tijdens Oudejaarsavond. Als je een vrouwelijke ‘anti-grenzen’ activist verkracht, zullen haar collega’s haar onder druk zetten om het in de doofpot te stoppen omdat het anders mensen het verkeerde beeld geeft van gewelddadige Derde-wereldprimitievelingen zoals jullie. En als je toevallig in Oostenrijk een tienjarig jongetje verkracht in een zwembad, maak je geen zorgen, je veroordeling zal ongedaan worden gemaakt omdat de rechters geloven dat je misschien niet hebt geweten dat dat tienjarige jongetje niet verkracht wilde worden.

Ja, onze rechters in Europa zijn erg progressief. Met andere woorden, ze staan aan jullie kant. De politie en media zullen ook samenzweren om jullie misdaden te verbergen voor het grote publiek totdat het onvermijdelijk is, zoals u regelmatig gebeurt in Zweden, de verkrachtingshoofdstad van Europa, dankzij jullie. Eerder dit jaar was het gerapporteerd dat bijna de helft van de Zweedse vrouwen bang is om in het donker over straat te lopen omdat…nou ja, we mogen de reden waarom niet zeggen want dat zou racistisch zijn jegens het wetteloze menselijke ongedierte zoals jullie dat Zweedse vrouwen en kinderen verkracht.

Iedereen in Zweden is zo bang om een racist genoemd te worden dat jullie kunnen doen wat jullie willen. Jullie kunnen een vrouw in een rolstoel in groepsverband verkrachten, zoals onlangs is gebeurd, en de politie zal jullie laten gaan omdat ze niet overtuigd zijn dat de vrouw hard genoeg terug heeft gevochten, wat ook echt lekker makkelijk gaat als je verlamd bent door shock en angst en zo. En wanneer lokale bewoners hier boos over worden, zullen linksmensen en feministen gaan demonstreren tegen racisme.

Jullie kunnen niet verliezen. Als jullie gezocht worden voor een misdaad in Zweden, waar geen twijfel over mogelijk is, zal niemand  in staat zijn jullie te identificeren. De politie houdt er niet van om een signalement van gezochte criminelen te plaatsen omdat het bijna zeker altijd iemand zal zijn die op jullie lijkt en dat zou een pijnlijk beeld schetsen van de massale immigratie uit de Derde Wereld wat je volgens de Zweedse overheid zo niet mag zien want zelfs dan zouden de vreedzame Zweden misschien wel beseffen hoe verschrikkelijk zij en hun land verraden zijn. Om deze redenen zullen Europese autoriteiten liever de schuld geven aan hun eigen bevolking die jullie barbaarse gedrag openbaar maakt dan dat ze het gedrag zelf aankaarten.

En je hoeft je daarvoor niet eens te schamen want jullie zouden niet eens weten wat schaamte is. Hoe ver je ook zinkt – masturberen voor vrouwen en kinderen of poepen op straat of in openbare zwembaden, (wat zijn jullie toch echt een beschaafd zooitje !) – jullie zullen nooit verantwoordelijk worden gehouden. Op de een of andere manier zullen we altijd onze best doen om het onze schuld te maken. Je kunt zelfs de Duitse staat aanklagen als ze jullie niet snel genoeg gratis geld geven waar jullie voor gekomen zijn. We weten allemaal dat jullie hoogstwaarschijnlijk nooit gaan werken omdat jullie zo arrogant zijn niets aan te nemen. Maar we verwelkomen dat soort verschillen in Europa juist. We vieren diversiteit. Dus als je hier naar Groot Brittanië komt, en dit is een handige multiculturele tip, zorg dat je zoveel mogelijk vrouwen meeneemt als je kunt. Ze kunnen allemaal uitkeringen krijgen. Kun je net zo goed claimen wat ten onrechte van jou is. Hoewel, ik moet daar bij zeggen dat als je uit Pakistan hier naartoe komt omdat je gehoord hebt van je neven over de vruchten die je kunt plukken van het verkrachten van Engelse kinderen, dan moet je weten dat de Engelse politie eindelijk gedwongen is dit probleem aan te kaarten tegen hun wil in, dus er is een kans dat je gearresteerd wordt en in de gevangenis belandt.

Maar wees niet bang, je zult daarbinnen zoveel gelijken vinden dat het net zal lijken alsof je weer thuis in Pakistan bent, waar je ook thuishoort. Hoe dan ook, ik hoop dat deze korte video iets zal helpen en dat jullie eens gaan beseffen met dat gezwel dat jullie je verstand noemen dat achter de zonnige multiculturele glimlach en de positieve populaire woorden zoals tolerantie en diversiteit jullie in feite net zo welkom in Europa zijn als een lawine van giftig medisch afval. En dat is omdat jullie je best hebben gedaan om jezelf onwelkom te maken want de vriendelijkheid is jullie aangeboden en jullie hebben die geweigerd. Een gouden kans die jullie niet verdienden hebben jullie op een bordje aangereikt gekregen maar jullie kunnen alleen maar denken om het bord uit de handen te slaan. Vrijheid en welzijn lagen voor het grijpen maar jullie zijn te dom en kortweg onbeschaafd om dat te begrijpen en te waarderen. Jullie proberen juist om de ruïnes van de samenleving die jullie willen vernietigen te overheersen. Jullie zullen niet tevreden zijn totdat we allemaal onder de regels leven uit het Derde Wereld-gat waar jullie o zo graag uit wilden.

Hoe dom kunnen jullie zijn? Van al jullie onaangename eigenschappen is jullie arrogantie de meest beschamende. Jullie zijn de mensen op deze planeet die het minste recht hebben om arrogant te zijn. Jullie hebben helemaal niets om trots op te zijn. Jullie ranzige vrouwenhatende cultuur is een belediging voor alle beschaafde mensen en een vlek op de mensheid, zoals jullie. Jullie instincten zijn ruw, lelijk en vernietigend. Jullie dragen niets bij omdat jullie niets bij te dragen hebben. Het enige wat jullie bieden is idioot geweld en medelijden. Jullie zijn de eeuwige aggressor die altijd op de een of andere manier voor eeuwige slachtoffer weet te spelen. Dat is een handige truc.

Nou goed, het goede nieuws voor ons en het slechte nieuws voor jullie is dat dit allemaal snel gaat eindigen want mensen hebben er genoeg van en ze hebben genoeg van jullie. Jullie grootste fout is de Europese vrijgevigheid verwarren met zwakte  want dat is de indruk die jullie krijgen door de huidige top van betweters, lafbekken en corrupte lui die hier de boel runnen. Maar ze zullen niet langer de boel runnen, want zo veel mensen in Europa zijn nu doodziek van jullie en willen jullie weg hebben. Mensen die door middel van immigratie blij zijn om in een echte multiculturele samenleving van wederkerige verrijking en respect te leven, beseffen dat jullie aanwezigheid hier dat volstrekt onmogelijk maakt en dat zo lang jullie hier zijn het onmogelijk zal blijven.

Dus miljoenen mensen in Europa die ooit tolerant waren en jullie verwelkomden, willen jullie nu niet in hun buurt hebben, en zeker niet in de nabijheid van hun kinderen. Wat een reputatie hebben jullie! Niemand kan zeggen dat jullie die reputatie niet verdiend hebben, jullie en die ranzige verkrachtingscultuur van jullie, iedere keer weer.

Jullie hebben het verknald, jongens. Jullie hebben het enorm verknald. Jullie hebben je ware gedaante laten zien aan de beschaafde wereld. En nu ben ik bang dat jullie ons moeten vergeven voor het haten van jullie om wat jullie zijn. Dat is de reden waarom we niet naar jullie niveau zullen zakken. Sommigen zullen dat echter wel omdat er, dankzij jullie, genoeg woedende mensen in Europa zijn die maar al te graag de straat op gaan om met  agressieve klootzakken als jullie af te rekenen in de enige taal die jullie verstaan. Maar de meesten van ons zullen onze democratie (een beschaafd concept dat jullie, dieren die je zijn,  niet  begrijpen) van de afgrijselijk laffe politici die jullie toegestaan hebben om onze samenleving te vergiftigen bevrijden om mensen te kiezen die de wet veranderen naar wat met gezond verstand te maken heeft zodat het onmogelijk is voor activistenrechters om rovende klootzakken zoals jullie nog een seconde langer op Europese grond te laten blijven. En dan zullen jullie zien hoe welkom jullie zijn wanneer jullie criminele klootzakken snel gedeporteerd worden, rechtstreeks naar die beerput waar jullie uit zijn geklommen, met of zonder paspoort, om nooit meer toegelaten te worden in Europa. En hou op met die verdomde mensenrechten daar waar de zon niet schijnt.

Met alle respect.

 

***
Facebook
Google+
https://www.opwegnaarmorgen.nl/2016/12/07/beste-immigrant/
SOCIALICON
SOCIALICON
SOCIALICON

Geef een reactie

Enjoy this blog? Please spread the word !