De wolven in hun nieuwe schaapskleren

De wolven in hun nieuwe schaapskleren

Vertaling van Michael Mannheimer Blog, 1 februari 2017
Deutschenhasser Stephan Kuzmany: **der Freisler** vom Spiegel

De links-extremistische SPIEGEL journalist Stefan Kuzmany (*geb.1972, vanaf 2015 redacteur politieke debat en opinie*) heeft in de linkse media zijn ‘plaatjesboek-carrière’ voortgezet. Hij ontving zijn opleiding op de Duitse journalistenvakschool in München, de broedplaats van het linkse journaille waar men alles over schrijven en manipuleren van meningen kan leren behalve het behalen van een kwalificatie. Journalisten die deze opleiding hebben voltooid, munten vooral uit in een hardnekkige vorm van links denken en hebben de ambitie om voor socialistische volksopvoeder te spelen.

De Duitse journalist Max Erdinger vergelijkt Kuzmany met Roland Freisler, de beruchte Nazi-rechter. Ik zou hem eerder willen vergelijken met de uitgever van het jodenhaatblad Der Stürmer, genaamd Julius Streicher, de pathologische anti-semiet uit de nazitijd:

Links Julius Streicher, Der Stürmer / Rechts: Stephan Kuzmany, Der Spiegel

Waar de een het joodse Untermenschentum belichtte, concentreert de SPIEGEL auteur zich op het Duitse Untermenschentum van nu. DER SPIEGEL is, gezien de uitspraken over Duitse patriottistische partijen (zoals de AfD), de hedendaagse DER STÜRMER voor de pseudo-intelectuele linkse elite. Het intellectuele lezerspubliek van weleer heeft het al lang opgegeven met dit blad.

Met journalistiek heeft het niets meer te maken. Zo is de Amerikaanse president Trump een waanzinnige die op de cover van een eerder verschenen nummer afgebeeld wordt als een komeet die op de aarde ter pletter slaat. Dat is meer dan dom. Daarachter schuilt een arrogante, bijna ware verachting voor de democratische keuze die Trump in het presidentszadel heeft gebracht. Een  gekozen president die de helft van de Amerikaanse bevolking vertegenwoordigt schofferen zij vervolgens als een jihad strijder die net klaar is met een onthoofding. De leugens, de propaganda van het eigen gelijk en de onkritische geest blazen in korte tijd de gehele reputatie van dit blad op. Aldus hebben zij hun ziel en zaligheid verkocht aan een fascisme in andere gedaante. Inderdaad, Kuzmany en de zijnen zijn geen haar beter dan Julius Streicher met zijn Der Stürmer. Wie de kritiek en de zogenaamde humor van hun berichtgeving wil rechtvaardigen als normale satire of als vrijheid van meningsuiting heeft zichzelf geprostitueerd voor nazi-zwijn.

Erdinger: “Wat Der Spiegel met dit nummer heeft bewerkstelligt is een indirecte oproep tot moord op de Amerikaanse president. De ongelooflijke haat tegen Trump heeft een religieuze dimensie gekregen zoals de wereld die alleen van de Islam kent. Want ook de Islam eist tot het doden van zijn critici. Het verschil met de Spiegel is, wat aangaande politieke tegenstanders, vrijwel gering.

De tolerantie van links is in werkelijkheid een intolerantie en fanatisme tegenover het kritische denken dat geen bijdrage kan of mag leveren. Het is sowieso een merkwaardig fenomeen hoe de Islam wordt vertroeteld en nooit inhoudelijk wordt bekritiseerd. Zo bereidwillig men geweest is om de Christenen vanwege hun geloof te bekritiseren en te verafschuwen alsof het een ziekte is, zo bereidwillig sloot men een godsdienst in de armen waar dogmatiek, starheid en kwalijke gebruiken in de ogen van de kosmopoliet niet ter zake doen want exotisch en behorende tot een minderheid waar je van af moet blijven!

De kritiek op Trump is het ontluisteren van een Amerikaanse president die pas een paar dagen zijn ambt vervult. Erdinger: “Ik heb dit nooit eerder aangetroffen bij een andere politicus, zelfs de massamoordenaars zoals Saddam Hussein, Pol Pot of Mao kwamen er bij de SPIEGEL beter af.

De politieke correctheid ziet islamitische aanslagen als acties van verwarde personen. Kritiek op de Islam welke dit geloof alleen maar ten goede zou komen wordt per definitie als anti-humaan gezien. Het is ziekelijk om een gekozen president die maatregelen neemt om het gevaar van islamitische terreur tegen te gaan als massa- moordenaar te afficheren. De schandalige actie in de Verenigde Staten om psychiaters via een online-diagnose Trump geestesziek te verklaren zou eerder op de organisatoren van de Woman’s March, de Antifa actiegroepen en de propagandamachine van de linkse media zoals Der Spiegel toegepast moeten worden.

 

DER SPIEGEL is in feite hetzelfde als het jodenhaatblad DER STÜRMER. Twee verschillende haatbode’s maar met eenzelfde methode. Zodra het bedrog, de regelrechte ad hominem aanvallen en flauwe paintshop pro gemanipuleerde foto’s van politieke opponenten inhoud en argumentatie gaan vervangen, dan is het vak journalistiek opgehouden te bestaan.

Facebook
Google+
https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/02/09/de-wolven-in-hun-nieuwe-schaapskleren/
SOCIALICON
SOCIALICON
SOCIALICON

Geef een reactie

Enjoy this blog? Please spread the word !