Tussen tallozen veel verraders

Tussen tallozen veel verraders

Tot de belangrijkste problemen van onze moderne samenleving behoort de huidige status van de media. Daar zijn vele voorbeelden van te geven. Hoe kun je uitleggen dat een documentaire over criminele asielzoekers pas uitgezonden wordt NA de verkiezingen van 15 maart 2017?

Wat in de VS op dit moment gebeurt is een ander voorbeeld van indoctrinatie. Vanaf het begin van zijn verkiezingen tot en met zijn huidige presidentschap hebben de media de aanval ingezet om op de een of andere manier Trump buitenspel te zetten. Daarbij worden alle sluizen opengedraaid: van hetze tot en met het hysterische geweld van het aanhoudende fakenews; in alle soorten en maten en alles wat het menselijke brein aan smerigheid kan bedenken.

De vermoeide burgers die na een dag hard werken en een overvol sociaal leven uitgeput op de bank neerploffen, zijn al jaren de slachtoffers van de hersenspoeling die ze dagelijks ongemerkt ondergaan. De tol van elke werkdag die moet worden betaald laat het eenvoudigweg niet toe om de geleverde berichtgeving met de nodige scepsis voor kennisgeving te nemen. De hoogte van de kijkcijfers, en dat is per definitie de huidige norm van ‘kwaliteit’, laat zien dat het publiek liever naar wegkijkprogramma’s of licht verteerbare amusement kijkt dan dat het aandacht schenkt aan complexe en boventallige feiten.

Het opschorten van een documentaire omdat uitzending ervan weleens het populisme in de kaart kan spelen is een schande. De mainstream media laten niet na om deze zelfgekozen vijand aan te vallen. Deze schaamteloze manipulatie met schijt hebben aan het informeren van de burger, toch een democratisch recht, is behalve schandalig tegelijk oerdom doorzichtig.

Zodra de media aan de leiband van grote agentschappen en internationale bronnen (zoals The Guardian, de NY Times, de Washington Post etc.) lopen en zonder enige terughoudendheid of kritische analyse berichten overnemen, wordt de falsificatie geprolongeerd als waarheid. De schaamte echter is ondertussen bij politiek en media al lang een gepasseerd station.

Nederland zou op 15 maart schoon schip kunnen maken met het bestel dat al ruim veertig jaar in de politiek, de media, het onderwijs en andere belangrijke bestuurlijke organisaties de dienst uitmaakt. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal dit NIET worden gerealiseerd. De gehersenspoelde massa zal opnieuw voor de traditionele partijen kiezen en dus voor een coalitieregering waarna men op de oude voet gewoon weer verder gaat.

Iedere keer trapt het electoraat er in en altijd met hetzelfde resultaat van niet na gekomen beloftes dat kennelijk in dit “fantastische en waanzinnig gave” land algemeen geaccepteerd wordt. Opnieuw zullen we toezien hoe baantjes door de elite aan elkaar worden weggegeven. We hebben het nakijken hoe ondoorzichtige netwerken met elkaar verweven zijn en hoe de bekokstoofde planningen van supranationale instellingen zoals de corrupte EU worden verdoezeld.

De media doen er alles aan om u, kiezer, op partijen te laten stemmen die onder het mom van fatsoen het land verder naar de kloten helpt. Er zal dan ook helemaal niets veranderen. Dan blijven we aan de leiband van EU en horen we opnieuw het klokkengelui van de multiculturele links-liberale kerk. En het zijn op enkele uitzonderingen na de media die bewust of uit domheid of allebei, hieraan hebben meegewerkt. Zij zijn de collaborateurs van het vastgeroeste en absolute gelijk dat met een aan hysterie grenzende opportunisme het kiesvee met leugens en laster dag in dag uit verder inpalmt.

Europa wordt heel geleidelijk een Eurabië, waarvan grote delen (zie Parijs, zie London, zie al die andere grote en kleinere steden ) van het continent al een voorproef geven. De import van tallozen uit Afrika en het Midden Oosten zal gestaag door blijven gaan. De toekomst zal zijn voor de straatbendes van vandaag en van morgen die gerekruteerd worden uit de groeiende onderklassen van kanslozen en allochtone uitkeringslegioenen. Als er al een ontwikkeling binnen de religie van de vrede is te ontdekken dan moet dat het straat-terrorisme van gelegenheidsjihadisten zijn.


Rellen in de wijk Bobigny, Parijs 11 februari 2017


En als de verborgen agenda van de omvolking van Europa is uitgelekt dan krijgen wij de drogreden te horen dat Europa veroudert en om de welvaart te bestendigen er arbeids-krachten uit andere landen nodig zijn. Gelijk de gastarbeiders van weleer zullen de nieuwkomers van vandaag door gezinsherenigingen en hogere geboortecijfers geen minderheid meer blijven. Zij zullen de samenlevingen in Europa een ander gezicht geven en dat zal u niet bevallen.

Doordat we niet meer nadenken en niet meer kritisch het nieuws tot ons nemen, geven we ons vertrouwen te snel weg aan politieke partijen van de gevestigde orde die hoognodig aan verandering toe is. Daarmee bezegelen we ons lot en laten we de onttakeling van onze samenleving gedwee over ons heen komen.

Het is een volstrekte leugen dat gebeurtenissen nu eenmaal onomkeerbaar zijn. Steeds meer mensen hebben het door dat de democratische rechtstaat met een eeuwenlange ontwikkeling van onze beschaving zich toenemend aan het aanpassen is aan een geloof dat zelf geen enkele ontwikkeling in zijn geschiedenis heeft gekend. Alle veranderingen van eeuwen die wij hebben gemaakt en die ons hebben gevormd tot de burger die we nu zijn, worden omgedraaid naar een geheel ander niveau van denken en geloven met een invloedrijk rechtssysteem die niet in overeenstemming is met de onze.

De min of meer beschaafde, tolerante Westerse samenleving die in dit deel van de wereld in geen zeventig jaar een oorlog heeft gekend, heeft zachtmoedige en redelijke burgers voortgebracht. Deze tolerantie heeft echter een achilleshiel. Het biedt, conform zijn vredige en humane aard, ruimte aan systemen die in wezen intolerant zijn. Als er geen grenzen worden opgelegd tegenover al wat haar bedreigt, dan volgt er een logica van destructie en zal zij van binnenuit worden vernietigd. De naïviteit en het onkritische denken dat zo kon groeien omdat het zo lang nooit met echte grote gevaren en met de onmenselijkheid van de ander geconfronteerd is geweest, heeft de lafheid van de huidige deugdmens voortgebracht.

De feminisering van onze cultuur toont door haar ontwikkeling een gebrek aan hardheid. Zij kijkt weg van het gevaar en gaat er abusievelijk van uit dat onze waarheden een universele geldigheid bezitten die met alle volkeren op aarde gedeeld kunnen worden. Daarnaast heeft de Westerse cultuur de culturele verworvenheden tot irrelevantie dood gerelativeerd. Bovenop het volstrekte gebrek aan weerbaarheid is dat een van de oorzaken dat exponenten uit hardere culturen geen achting voor de verwijfde en volgevreten deugdmensen meer hebben.

U, burger van Europa en lid van de Westere Beschaving, heeft zich te schande gemaakt. U heeft uw eigen waardesysteem laten ontploffen. Uw relativisme is het wurgtouw dat u zelf om u nek bond. Jazeker, U bent werkelijk de vernietiger van uw eigen beschaving die dank zij u naar een lege horizon staart. En tot welke God richt u dan uw gebeden?

Facebook
Google+
https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/02/18/tussen-tallozen-veel-verraders/
SOCIALICON
SOCIALICON
SOCIALICON

12 comments on “Tussen tallozen veel verraders

 1. Goede analyse. Het is zo dat wanneer andere culturen met meer machtsmiddelen een gebied binnenkomen dan wordt de cultuur die daar al was minder of zelfs vernietigd en dat kan ook honderden jaren duren. Zie de Indianen in de VS (duizenden jaren oude cultuur) en zie de Christenen in Turkije en elders in het Midden Oosten (een honderden jaren oude christelijke cultuur) , zie de Oosteuropese Joodse cultuur (die joodse cultuur daar was honderden jaren oud) toen de nazi’s kwamen.

  Vele voorbeelden

  • Admin Post Author

   Wij geven de machtsmiddelen ook uit handen. De tolerantie die blind is voor de intolerantie of deze gewoonweg bagatelliseert.
   Zoiets van “Het zal zo’n vaart niet lopen!”.

 2. “Ze kijken liever naar wegkijkprogramma’s … enz.”
  Hetzelfde geldt voor artikelen die langer zijn dan een half A4tje.
  Na 5 regels wordt het terzijde gelegd.
  We moeten werken met kreten:
  — WANNEER WORDT JOUW VROUW VERKRACHT EN VERMOORD ???
  of
  — IS JOUW DOCHTER AL EEN KEER AANGERAND???
  en dan niet verder gaan want dan verslapt de aandacht alsnog.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

 3. Prima artikel, de blaam treft de kerken, die net zo verwaterd zijn als de hele bevolking van Europa.
  Immers, vanuit de kerken en zeker van uit het Jodendom , samen de hoeders verkondigers van de Bijbelse waarden en normen, is het verval begonnen.
  Machtswellust, seksueel misbruik, vrijzinnigheid en oppervlakkigheid mbt de Bijbelse waarheid waren steeds meer schering en inslag.
  Ondanks tijdelijke geestelijke oplevingen zijn we in het dieptepunt van nu beland, er is niet 1 kerk of synagoge, die waarschuwt op de eigen website voor de islamisering en de corrupte EU macht van uit Brussel.
  Ze hebben al lang geen God meer, maar hebben zichzelf tot “God” gemaakt en doen hun eigen politiek correcte ding.
  Gelukkig zijn er nog wat websites van individuele verzetstrijders, die het gevaar wel zien, meestal van mensen, die de kerk al lang hebben verlaten, helaas ook het bestaan van de Ene ware God betwijfelen, hooguit voor zichzelf bewust of onbewust de lijn van de 10 geboden vasthoudend.
  Van God los en dus overwoekert door afgoderij, atheisme, new age denken etc., alles is ok, zolang het Yeshua als de ene weg tot JHWH, de Vader maar ontkent.
  Dat Bijbelse geloof vind je nog wel in de Tora-Yeshua gemeente/netwerk, wees welkom op http://www.tora-yeshua.nl om er kennis mee te maken.
  En tevens de ontmaskering van islam, kerken, synagoges, NWO en alle afgoderij.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  • Admin Post Author

   Heer Kok, dat geldt zeker voor de meeste kerken onder Protestante Kerken Nederland. En het beleid van Paus Franciscus is ook opmerkelijk. Zie verder het programma “Nieuwe wereld” van de Envangelische Omroep. In het bovenste menu van mijn blog treft u onder het kopje BLOGS > Politiek Correcte Blogs de link naar “Het Nieuwe Wij”. Ook heel
   boeiend (d.w.z. irritant) wat u op die site aantreft. Dank voor de uitnodiging voor http://www.tora-yeshua.nl, ga ik zeker bezoeken.

 4. So true,

  Ik ben blij dat er nog mensen zijn die het snappen…

 5. Lees Uw woorden graag hier in West Canada

  Wij hebben Nederland verlaten een 40 jaar geleden:de donkere luchten waren al zichtbaar, het rottings proces was al begonnen en( zeer waarschijnlijk) onomkeerbaar

  Niemand die begreep het waarom we Nederigland verlieten: want we hadden dikke banen, huis etc etc(=niet verder kijken/denken dan de proverbial neus)

  Nederland /eu unie zet zich op voor de perfecte storm:economisch, militair,sociaal(volksgezondheid etc etc geholpen door een uncontrolled massa immigratie, en de gewone burger is WEER de dupe

 6. Prima analyse van een uitzichtloze situatie. Om moedeloos van te worden.

  • Admin Post Author

   Met de hoeveelheid politieke partijen is een coalitieregering onvermijdelijk. Aangezien niemand met de PVV wil regeren
   is de kans groot dat deze weer aan de zijlijn staat, weliswaar met een grotere vertegenwoordiging in de 2e kamer.
   En al zou de PVV samen met Forum voor Democratie en wellicht de Vijftig Plus partij van Krol een coalitie kunnen
   vormen, denk niet dat de gevestigde orde achterover gaat leunen. Zij zullen alles doen om een dergelijke regering
   het buitengewoon moeilijk te maken. Zie wat NY Times en Washington Post doen met Trump.

 7. Jammer, dat het grootste deel van de bevolking zo dom en gehersenspoeld is.
  Misschien ontwaken ze ooit na de eerste bom aanslag van IS met enkele honderden doden ?
  En snappen ze dan dat al jaren bedonderd worden !

Geef een reactie

Enjoy this blog? Please spread the word !