Bemoei je er niet mee!

Bemoei je er niet mee!

Timmermans, jij ‘buutreedner uut ós Limburg …wat zeg je nou allemaal weer?

We leven in een tijd waarin er twee grote visies op de wereld zijn. Je hebt de open wereld (Macron), waarin je samenwerking zoekt met anderen om vooruit te komen. Daarnaast is er de gesloten samenleving (Le Pen), waarin je je afsluit van de rest van de wereld.

Frans Timmermans, Kiezer beloont duidelijk standpunt

Volgens Timmermans is de keuze voor een gesloten samenleving een keuze voor teleurstelling:

Er wordt te veel beloofd. En al die beloften kunnen niet worden waargemaakt. Dat zie je nu al in de Verenigde Staten. Trump wordt door de realiteit ingehaald”

Frans Timmermans, Kiezer beloont duidelijk standpunt

Dat hoop jij, hè Timmermans, dat Frankrijk op 7 mei kiest voor een open samenleving. Jij en je euromaffia zullen daar alles aan doen om dat koste wat kost door te drukken. En het mag wat kosten, toch? De langzame en zekere verwoesting van alles wat nog waardevol is in Europa.

Timmermans…waar bemoei je je mee? kun je gewoon eens niet je kop houden?! Meng je niet in de verkiezingen van een nog altijd soevereine staat! Jij probeert met je hele bende van Brussel de Franse verkiezingen te beïnvloeden door een stroman uit de bankenwereld in het zadel te helpen. Jij hebt geen adviserende taak, Timmermans, jij bepaalt niet waar het electoraat op moet stemmen. Ga weg!

Hoezo heeft Macron een duidelijke standpunt? Ja, Macron komt jullie goed uit. Hoe dan (?!) denken de voorstanders van de open samenleving de problemen rond de mislukte integratie aan te pakken? Waarom bazel je toch iedere keer weer je mantra van ‘diversiteit’ als een grijs gedraaide grammofoonplaat? Waarom zie je het gewoon niet wat diversiteit nu al in Europa aanricht?

Waarom denk je dat Marine Le Pen Frankrijk wil afsluiten van de rest van de wereld? Le Pen wil een stop op de immigratie van gelukszoekers uit Afrika en van profiteurs uit het Midden Oosten. Frankrijk wil geen mensen die denken van de boulevards in Parijs een uitgebreide tentenkamp met open latrines te kunnen maken. De globalist Macron doet hier helemaal niets aan en heeft meerdere malen gezegd dat Fransen er mee moeten leren leven.

Le Pen wil een einde aan de islamo-fascistische bendes die de boel vernielen en auto’s in brand steken. Le Pen wil de verrijkingen uit de Derde Wereld stoppen. Verrijkingen die roven en verkrachten of met dat vervloekte wijsvingertje van oudere vrouwen eisen dat zij respect moeten tonen jegens hen. En niet alleen in Frankrijk.

In heel Europa zoals hierboven in Oostenrijk wemelt het van moslimmannen die voor zichzelf uit naam van hun vredelievende geloof hun superioriteit met intimidatie verkondigen. In nog geen tien seconden benadrukt deze Mohammed of Ali zijn machismo en maant de verbijsterde vrouw tot nederigheid. Timmermans zal hier nooit tegen aanlopen. Timmermans zit lekker met zijn kont op de pluche en droomt verder over diversiteit dat zich als een middeleeuwse pestplaag over Europa verspreidt.

Le Pen wil een einde aan het bloedbad van onschuldigen gepleegd door import terroristen. Macron zal na de zoveelste aanslag zijn obligate afgrijzen kenbaar maken en meelopen met een mars van solidariteit en iets met “waarden-en-waardigheid” en “we-ons niet-laten-provoceren-gelul”. Daar wil Le Pen het land voor afsluiten, om het te behoeden voor het verdere, reeds aantoonbare verval. Omdat ze van het land houdt. Dat is het verschil. Het presidentschap is voor Macron een interessante toevoeging op zijn CV, een tussenstation in een overambitieuze carrière. Meer niet.

Een keuze voor een gesloten samenleving is alleen maar een teleurstelling, zeg je. Ja hoor, haal Trump er maar weer eens bij, ingehaald als die zou zijn door de werkelijkheid. Waar haal je het vandaan? Macron zou samenwerken met Europese landen, je bedoelt de EU. Maar die representeert helemaal niet de soevereiniteit van de afzonderlijke lidstaten. En laten we het niet hebben over visie…

Wat ben jij toch ongelooflijk doorzichtig, Timmermans, zo voorspelbaar, zo’n napraatpapegaai van de boven jouw gestelden van wie je een dik belegde boterham op je bordje krijgt. Wat een helder en overzichtelijk wereldbeeld heb je toch. Open samenleving is goed, gesloten samenleving niet goed.

Dat de NOS jou nog serieus neemt verbaast me niets. Die gehele Lügenpresse heeft al decennia een incestueuze verhouding met het establishment waar jij deel van uitmaakt. Ze zouden de macht moeten controleren maar in plaats daarvan naaien ze samen met de islamo-fascisten en de EU de hele boel. Jij en je overbetaalde collega’s zijn verantwoordelijk voor het naderende echec van de opgelegde diversiteitswaanzin.

Een mooie roeptoeter ben je. Wat hebben jij en de jouwen straks allemaal niet op je geweten!


Facebook
Google+
https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/04/29/bemoei-je-er-niet-mee/
SOCIALICON
SOCIALICON
SOCIALICON

4 comments on “Bemoei je er niet mee!

  1. Hij zal nog wel verantwoording af leggen, ze komen er zo niet mee weg!

  2. Prachtig👍
    Iemand die het glashelder voor ogen heeft.

  3. je bent niet gekozen…je verdoezeld de waarheid voor eigen egoistisch gewin…zo versprak je je mbt mh17…kind met dat maskertje…in dat toestel….wat een blunder maakte je daar bij PAUW…[.[ HET BETEKENDE DAT ER GEEN RAKET WAS GEWEEST..MAAR GEVECHTSVLIEGTUIGEN…DIE KOGELS SCHOTEN ZOALS BEWONERS DAAR HADDEN GEZIEN ]] liegen en tranen…..ben je goed in……

Geef een reactie

Enjoy this blog? Please spread the word !