De suïcidale Ladenburgers vertegenwoordigen het suïcidale Westen

Vertaling van  The suicidal Ladenburgers’reflect the suicidal West 

Paul Weston

 6 December 2016

Een van de grootste problemen van de linkse politiek is de botte weigering om toe te geven dat wij aan de rechter kant van het politieke spectrum niet het verlangen hebben om samen met hen zelfmoord te plegen. Hoe ouder en wijzer ik word, ik zal nooit de culturele doodswens begrijpen van Links. Maar door het niet te begrijpen betekent niet dat het me niet raakt. Hun gedrag sleept mij mee omdat zij mij hierin hebben betrokken. En terwijl zij dit doen is het voor mij en anderen ronduit onacceptabel.

Neem de gruwelijke dood van de naïeve en gehersenspoelde Maria Ladenburger, verkracht en vermoord door een “puber” Moslim immigrant in Freiburg, Duitsland. Zij studeerde medicijnen en deed haar uiterste best om aan migranten in het vluchtelingenkamp hulp te bieden. Haar vader is Dr. Clemens Ladenburger, een jurist werkzaam bij de Europese Unie. Ik ben er zeker van dat hij voortdurend de deugden prees van het multiculturalisme en dit meegaf aan zijn onschuldige dochter, geheel volgens de tragische stijlfiguur van twee tegenovergestelde begrippen: “Verenigd in Diversiteit”. Het probleem is dat we eigenlijk helemaal niet verenigd zijn in diversiteit, nietwaar meneer Ladenburger? In feite zijn we erg uit elkaar gedreven omdat wat verenigd moet worden in diversiteit bij elke gelegenheid ons kan vernietigen, Inshallah!

Maar ik twijfel of arme Maria de Islam vreesde. Haar kennis van deze totalitaire ideologie zou zijn opgedaan tijdens haar vrije opvoeding. Zij zou geen weet hebben van uitlatingen zoals die van de profeet Mohammed: “Ik overwin door terreur”. Wat haar bekend was en wat werd geassocieerd met Islam waren woorden als islamophobie, racisme, xenophobia, ongelijkheid, Palestina, onderdrukking, vluchteling, slachtoffer etc.

En nu is ze dood. Op een dag zullen we er eigenlijk allemaal aangaan. De Westerse regeringen vertellen de burgers dezelfde leugens als vader Ladenburger zijn dochter. We hebben niets te vrezen, prediken zij met ernstige huichelachtigheid. Als je angstig bent, dan ben je niet in orde. Je lijdt aan een fobie. Islam is een religie van vrede. Zij die dit weigeren in te zien zijn fascisten, racisten en nazi’s.

Arme Maria wilde nooit worden gezien als een Nazi. En veel mensen zoals zij. Niet een van hen wil de waarheid inzien omdat anders zij niet langer meer vrij zijn. Zij worden dan door hun eigen ex-vrienden uitgemaakt voor racisten. Dus leven ze in een leugen dat op een dag hun dwingt tot onderwerping aan de Islam. In feite plegen zij zelfmoord, en als zij worden geconfronteerd met diegenen die wel weten wat er aan de hand is, dan worden zij net zo medeplichtig aan onze dood.

Een Afghaanse migrant vermoordde Maria, maar het was haar vader die haar overleverde aan de Afghaanse migrant. Dus vader Ladenburger is medeplichtig aan haar dood, juist zoals de verraders van het Westen medeplichtig zijn aan onze finale einde als blijkt dat Islam helemaal geen religie van de vrede is maar een religie van moord en doodslag zoals Winston Churchill eens verklaarde.

Het blijkt nu dat de ouders van Maria Ladenburger aan de rouwenden voor de begrafenis van hun dochter gevraagd hebben om in plaats van bloemen geld te sturen voor vluchtelingenhulp. Wat er voor vreselijks ook gebeurt, hun misselijkmakende vertrouwen weerhoudt hen er niet van om hun suïcidaal gedrag te veranderen.

Het gedrag van de Ladenburger familie vertegenwoordigt dat van de gehele Westerse elite. Zij vinden het niet erg om ten onder te gaan als ras, natie, bevolking en cultuur omdat ze alles schijnen te haten aan wat zij beschouwen als onrecht in de wereld. Zij zien alles zwart en wit. Zij zien een schuldige klasse van onderdrukkers die genadeloos heersen over een onschuldige klasse van onderdrukten die geen kwaad kunnen doen en die zich alleen hiervan  kunnen bevrijden nadat de onderdrukkende klasse is uitgeroeid.

Dit lijkt op een geestesziekte. De drijvende kracht van mensen is om te overleven. Een ondergang koesteren is een symptoom van ziekte. Wanneer de suïcidale elites van het Westen er op aandringen dat diegenen die hierin niet willen meegaan zij maar de situatie moeten accepteren die alleen maar tot onze culturele vernietiging leidt, dan zijn de Westerse elites medeplichtig aan onze dood, zoals vader Ladenburger medeplichtig is aan de verkrachting van de dood van zijn dochter.

Helaas is het voor ons moeilijk om ons einde te vermijden. Om te overleven wordt nu als een misdaad gezien of tenminste als je erover spreekt. Ik wil overleven. Ik word bedreigd door een opgeleefd Islam. Ik ben ervan overtuigd dat de Islam een achtergebleven, wrede en gevaarlijke en walgelijke politieke ideologie is die mijn toekomst bedreigt vanwege de moorddadige en keiharde vonnissen uit de Koran en de Hadith.

Mag ik dat nog zeggen, Minister President May? Is het mij toegestaan om te overleven en buiten de gevangenismuren te blijven?

 

***